Siirretty: UUDISTUOTANTO

Meiltä saat aidon kaakeliuunin

Helsingen kaakeliuunit on uudistuotantoa vanhoista klassisista ja pidetyistä moderneista malleista. Kantikkaiden ja pyöreiden kaakeliuunien mallit perustuvat vanhojen kaakelitehtaiden ja kaakeliverstaiden arvostettuihin malleihin, jotka olivat ja ovat edelleen erityisen piedettyjä Suomessa ja Ruotsissa. Muodot ovat ajattomia, perinteiseen suomalaiseen makuun hyvin sopivia, ja olemme rakentaneet mallistomme siten että kukin malli on muokattavissa hengeltään moderniksi tai klassiseksi. Tarjoamme seuraavia värejä: vanhanvalkoinen, auringonkeltainen, kuusenvihreä ja koboltinsininen. Uunikaakelit valmistaa kaakelimaakari joka hallitsee sekä kaakelin valmistamisen että kaakeliuunin muurauksen, jolloin voit olla varma, että tiedämme mitä teemme. Mallistosta löytyy aito kaakeliuuni kaikkiin makuihin ja kaikkiin tiloihin aina torpasta kartanoon.

Tilaa nyt itsellesi kaakeliuuni, joka kestää ja kohottaa kiinteistön arvoa. Hintatietoja saat hinnastosta sekä tarkemmin ottamalla yhteyttä!