VÅR VISION

HELSINGE UNIKA STIL

Helsinges unika stil är som ett ankare mitt i alla brådska och slit-och-slängmentalitet. Den förankrar oss tryggt i något beständigt och underbart, likt en sagovärld.

Hållbar kvalitet bygger på råvaror av högsta kvalitet, utmärkt tillverkningsprocess och genialt enkelt konstruktion. Vi utlovar ett stycke evighet -flera hundra år –  som dessutom kan repareras. Skönheten är elegant och förbluffande. Det är underbart och tidlöst och bygger på harmoni och balans både vad gäller form, proportioner och komposition. Den magiska atmosfären uppstår när  det levande hantverket förenas med eldens rörelser.  Glödens orangea glädje möter doften av rök och gåta. Resultatet är konst och ett förstklassigt hantverk.

I vår vision – Helsinge unika stil – smälter hållbarhet, skönhet och atmosfär samman som det enda i sitt slag.